luni, 15 iulie 2013

VACANȚĂ FRUMOASĂ TUTUROR !

Vă doresc o vacanță plină de veselie și iubire ! Adunați amintiri frumoase nu doar pentru nopțile lungi de iarnă dar și pentru timpul când, privind înapoi, n-o veți face cu mânie ci cu tandrețe și mândrie că zilele n-au trecut inutil...SCRAP
 

2 comentarii:

  1. Mulțumim! Asemenea, să aveți o vară răcoroasă și relaxantă! Eu una nu am intrat propriu-zis în vacanță, dar nici nu mai e mult. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu îți mulțumesc, drăgălașă prietenă. Nădăjduiesc că până acum totul a decurs cum ți-ai dorit. Orice se va întâmpla de aici încolo, Ralu, va avea importanța pe care o acorzi tu (anumitor fapte, întâmplări) și nu cea dată de oameni. O nereușită nu este eșecul unei persoane ci un motiv să analizeze mai bine împrejurările și...când mie mi s-au întâmplat, am văzut că de fapt nu era lucrul de care aveam nevoie și în final, Cel de Sus, în bunătatea Sa mi-a arătat drumul chiar dacă, pe moment nu am înțeles și am fost dezamăgită. Oamenii au căderi care țin 90% de conjuncturi dar eșecul...Despre eșec putem vorbi abia la finalul vieții cu Bunul Dumnezeu. Asta a fost și pentru ce ai scris tu cu o seară în urmă pe blogul tău. te îmbrățișez cu mult drag, copil frumos și curat ! Îți doresc o vacanță frumoasă de care să-ți aduci aminte cu drag când vei povesti copiilor tăi despre examenele tale !

      Ștergere